40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

„Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akció Kisvárdán

Az előző évekhez hasonló sikeres hulladékgyűjtési akciók után Kisvárda Város Önkormányzata idén is regisztrált az „Önkéntesen a tiszta Magyarországért” elnevezésű akcióhoz, amit az Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyelőség Nemzeti Hulladékgazdálkodási Igazgatóság szervez aFöldművelésügyi Minisztérium megbízásából.

A környezettudatos gondolkodás magas szintű Magyarországon, az elmúlt több mint 5 év kormányzati intézkedései pedig ezt tovább erősítették. Gáncsos Lászlóné, a Kisvárdai Közös Önkormányzati Hivatal környezetvédelmi ügyintézője, a program koordinátora, a TeSzedd honlapján már bejelentkeztette az akcióban részvételi szándékukat jelző önkéntes csoportokat.

A kisvárdai szemétgyűjtés április 28-án csütörtökön, 14.00 órakor kezdődik. A találkozási pont a Városháza. A szervezők vállalják a szemét elszállítását és ártalmatlanítását, valamint biztosítják a szemétszedéséhez szükséges eszközöket (zsák, gumikesztyű, stb..) is.

„Mivel a legjobb tanítómester, mint mindig, ebben az esetben is a példamutatás, így arra kérem a város lakosságát, hogy velem, képviselőtársaimmal és munkatársaimmal együtt, idén is minél többen vegyenek részt a TeSzedd! Akcióban.” – mondta Leleszi Tiborpolgármester.

– Durucz Gabi –

fotó: Szabó Sándor

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!