Oláh Gergő a fél ország után Vásárosnaményt is meghódította ősi autentikus koncertjével

40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

Olah Gergo koncert - VIII. Zoard-napi Sokadalom Vasarosnameny

Vásárosnamény – A Bereg legnagyobb fesztiváljának, a Zoárd-napi Sokadalomnak színes és sztárokban bővelkedő előadóit, az X-Faktor harmadik szériájának győztese Oláh Gergő is gazdagította. A közmunkásként felfedezett előadó az X-Faktor és a fél ország után a Bereget és annak szívét is meghódította fergeteges akusztikus koncertjével.

Interaktív koncertje során számos közismert dallam elhangzott, ahol az X-faktorból jól ismert számok mellett az általa alakított Roma Soul zenekar, a mai,modern popzenét az ősi autentikus cigányzenét ötvöző különleges dallamok is elhangzottak. Repertorájában számos népszerű magyar előadó dala mellett a Fekete fehér, Nyitva a ház vagy a legnagyobb sikert hozó Törj Ki a csendből című dala is elhangzott.

Értékelje Ön is a Zoárd-napi Sokadalmat!

Melyik nap tetszett Önnek a legjobban?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

Hogyan értékeli a Zoárd-napi Sokadalom programjait?

Loading ... Loading ...

Összességében hogyan értékeli a Zoárd-napi Sokadalom 2018-as programjait?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

Támogatók

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!