Ököllel ütötte diákját a nyíregyházi tanár, mert az nem adta le időben a dolgozatot

Advent Vásárosnaményban AdventiProgramok_Vasarosnameny2018kicsi Advent Vásárosnaményban 2018 (2)
okollel-ut

Illusztráció

Megdöbbentő felvétel látott napvilágot: a nyíregyházi gimiben felvették, ahogy egy tanár ököllel üti-veri az egyik gimnazista fejét. Az erőszakra állítólag azért volt szükség, mert a diák nem lett kész időben.

Videóra vették, ahogy ökölbe szorított kézzel üti-veri az egyik gimnazista fejét egy tanár, a tanév elején készített felvételt a Híradónak küldte be egy tanuló. A hírek szerint azért bántotta diákját az agresszív tanár, mert az nem végzett időben a dolgozattal és nem adta be a papírt – írja a Híradó.

Rendszeresen kezet emelhetett a diákokra az a tanár, akiről videófelvétel készült miközben hosszasan üti egy tanítványa fejét. Ez a pszichológus véleménye. A felvételt, amit az egyik tanuló készített elsőként a Híradó mutatta be. Az egyik tanári érdekképviselet elnöke szerint ez elfogadhatatlan és egy tanár soha nem emelhet kezet egy tanulóra. Az érintett pedagógus ellen belső vizsgálat indult, de addig is taníthat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!