Nyugdíjas találkozót szerveztek vásárosnaményi rendőrök

Nyugdíjas találkozót szerveztek vásárosnaményi rendőrök

Vásárosnamény – A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság vezetői állománya nyugállományú kollégák részére szervezett találkozót 2017. november 30-án. A jó hangulatú rendezvénynek a vásárosnaményi Hunor Étterem szolgált helyszínül, melyen közel ötven fő vett részt. A találkozót Tóth Attila r. alezredes, a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság vezetője nyitotta meg, aki köszöntőbeszédében beszámolt a szervezet életében bekövetkezett változásokról.

A rendezvény a közös vacsora elfogyasztását követően kötetlen beszélgetéssel és múltidézéssel zárult. A nyugdíjas kollégák örömmel vették a meghívást, végezetül köszönetüket fejezték ki azért a törődésért, gondoskodásért, amit a főkapitányság, valamint a rendőrkapitányság vezetése felől nap, mint nap tapasztalnak.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!