Nyolcadik születésnapját ünnepelte a nyíregyházi Korzó Bevásárlóközpont

_VN_a bereg szive_fekv_kk lajkolas

1463246791

Nyolcadik születésnapját ünnepelte ma a Korzó Bevásárlóközpont Nyíregyházán. Délelőtt a kicsiket és szüleiket fejlesztő játszóházzal és bábszínházi előadással várták, délután pedig koncertekkel és táncbemutatókkal szórakoztatták a bevásárlóközpont vendégeit.

Nyolcéves lett a Korzó Bevásárlóközpont a nyíregyházi belváros szívében. A születésnapra egész napos programokkal készültek, délelőtt a kicsiket és szüleiket fejlesztő játszóházzal és bábszínházi előadással várták, majd a Kolompos együttes adott élő koncertet. Közben az is kiderült, hogy a bevásárlóközpont is érzi a hazai kereskedelem fellendülését.

TÖBB ÜZLET, TÖBB VÁSÁRLÓ

Balogh Sándor centermanager elmondta, a Korzó 2008-ban egy nehéz gazdasági időszakban nyitotta meg kapuit, az elmúlt nyolc évben voltak hullámvölgyek és pozitív tendenciák is. Most a kiskereskedelem forgalomnövekedésére alapozva szeretnének új üzleteket nyitni, valamint a marketingtevékenységnek köszönhetően még több vásárlót megnyerni.

A belvárosi nagyszínpadon kora délután tánciskolák bemutatkozásával folytatódott a program. Később a zenészek kapták a főszerepet, koncertet adott a Karmapirin, és a délután sztárvendége pedig egy korábbi tehetségkutató műsor népszerű előadója, Tolvai Reni volt. A Korzó Bevásárlóközpont nyolcadik születésnapját a Magna Cum Laude zenekar élő koncertje zárta.

Szoboszlai Tibor/Nyiregyhaza.hu

Minden vélemény számít!