40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

Nyíregyházán is lecsapott a TEK

A TEK kivonult egy nyíregyházi férfi lakásához csütörtökön. A férfit megbilincselték. Volt egy régiségboltja, és onnan vásárolt valaki korábban egy fegyvert. Információink szerint ennek köze lehet annak a két férfinak az ügyéhez, akiket nemrég terrorcselekmény előkészítésének gyanúja miatt fogott el a TEK.

Az Origo.hu hírportálnak sikerült beszélnie a férfi édesapjával. Ő azt mondta, közel harminc TEK-es vonult ki, és a fiánál házkutatást is tartottak. Neki is csupán annyit mondtak, hogy a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányságon érdeklődhet az ügyben.

Szerinte egy hatástalanított fegyver lehet a háttérben. Ez Szlovákiából származott, és állítása szerint 10 éve adták el, amikor még egy régiségüzletet üzemeltettek. Az Origo információi szerint nem zárható ki, hogy a nyíregyházi ügynek köze lehet a nemrég a TEK által elfogott két férfihoz, akik jelenleg is előzetesben vannak. 

Origo

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!