fejlesztesek Vasarosnameny
nyari-viragok-oszi-szinkavalkadjaban-pompazik-vasarosnameny-7[srizonfbalbum id=359]
Vásárosnamény – Hamisítatlanul itt az ősz a Beregben és annak szívében Vásárosnaményban is. Reggelente már megjelennek a harmatcseppek a fűszálakon, színes virágok elhullott szirmai és a fák vörös-barna levelei… Ez a látvány tárul elénk a beregi városban és az azt övező szunnyadó természetben járva. Nem is gondolnánk, hogy léteznek még nyáron virágzó növények, amik még ilyenkor is színes vírágaikkal díszítik a város köztereit és parkjait.
A Bereg központja minden évszakban nyújt valamit. Tavasszal hagymás virágok és virágzó fák, bokrok díszítik, nyáron sok-sok virág és zöldellő fű, ősszel különböző termések, bogyók, őszi virágok és varázslatos lombszínek, a hamarosan eljövő télen pedig a növények szép formája és az örökzöldek. A város most is legszebb arcát mutatja, hisz a hűvös reggelek ellenére ilyenkor színpompás virágköntösbe bújva kápráztatja el a város lakóit és a városon áthaladó embereket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!