Nyaralási támogatás korhatár nélkül!

fejlesztesek Vasarosnameny

nyaralás

Szülők és gyermekek, sőt unokák és nagyszülők üdülését is segíti a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány nemrég indult programja. A cél a hátrányos helyzetűek kikapcsolódásának, egészségmegőrzésének segítése. Egy jól sikerült családi nyaralással a gondoktól is távolabb lép az ember. Június 30-ig lehet majd pályázni üdülési támogatásra.

Július 10-ig minden benyújtó értesítést kap az eredményekről. Idén is felhasználható év végéig az üdülés, illetve a teljes, 2018-as évben is – mondta el Erdős Balázs.

A pályázaton egyrészt a nagyszülők vehetnek részt unokájukkal: a kritérium az, hogy amennyiben nyugdíjas korú a nagyszülő, az összeg ne haladja meg a 147 ezer forintot, amennyiben pedig még nem nyugdíjas korú, akkor a családban az egy főre eső jövedelem ne haladja meg a minimálbér összegét – fűzte hozzá.

A gyermekes, és gyermekét egyedül nevelő szülőknél szintén ez utóbbi a kritérium, illetve a gyermekek 18 éves kor alatt legyenek – mutatott rá Erdős Balázs.

hirado.hu

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!