40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

Szi-Zo kezilabda torna Vasarosnameny

Vásárosnamény – Újabb nívós, nemzetközi sporteseménynek adott otthont a Bereg szíve, Vásárosnamény. A Városi Sportcsarnokban ezúttal a Szi-Zo Kupa került megrendezésre, magyar és ukrán élvonalbeli csapat részvételével. A hazai Vitka SE mellett, a tavalyi NBII-es bajnok Hajdúböszörmény, Füzesabony és az ukrán élvonal egyik legerősebb együttese az HC Karpaty Uzhgorod vett részt.  Az egész napos tornán színvonalas és küzdelmes mérkőzések sora volt látható, ahol a sorsolást követően a selejtező mérkőzéseket győztesei juthattak a a délutáni döntőbe.

Eredmények:

Selejtezők:

Vitka SE - Füzesabonyi SC

Vitka SE – Füzesabonyi SC 14 – 16 (31 – 32)

Hajdúböszörményi TC – HC Karpaty Uzhgorod 13 – 36 (6 – 18)

Harmadik helyért:

Vitka SE - Hajduboszormenyi TC

Vitka SE – Hajdúböszörményi TC 24 – 30 (13 – 16)

Döntő:

Füzesabonyi SC – HC Karpaty Uzhgorod 26 – 28

A döntőt végül a HC Karpaty Uzhgorod nyerte. Az ünnepélyes eredményhirdetésen a díjakat a város polgármestere, Filep Sándor adta át.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!