fejlesztesek Vasarosnameny

Tuzsér SE - Austria Juice-Vásárosnamény SE U19 Megyei I. labdarúgó mérkőzésVásárosnamény – Rangadóra készült a Bereg szívének, Vásárosnaménynak ifjúsági csapata a hétvégén, ahol az együttes Tuzsér csapatához látogatott. A Kelet Takarék Megyei I. osztály U19 bajnokságának 22. fordulójában az Austria Juice-Vásárosnamény SE utánpótlás csapata a harmadik helyről várhatta a folytatást, ahol a bajnokság ötödik helyezettje ellen mérettethette meg magát. Az első félidőben a Beregiek folyamatos nyomás alatt tartották a a vendégek kapuját, mely által számos ziccer került kidolgozásra. A sikertelen próbálkozásokat egy, az ellenfél által ritka szép mozzanat után szerzett találat tört meg, melyre a vendégek még az öltözőbe való vonulás előtt válaszolni tudtak. A második félidőben végig támadó hazaiak, végig uralták a játékrészt, melyet tetézett vendégeket sújtó kiállítás és két büntetőrúgás is. A vége így megérdemelt, három gólos hazai győzelemmel zárult.

Ön szerint ki volt a Naményiak legjobbja a Tuzsér SE elleni mérkőzésen?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...
Tuzsér SE - Austria Juice-Vásárosnamény SE U19 Megyei I. labdarúgó mérkőzés (1)Tuzsér SE - Austria Juice-Vásárosnamény SE U19 Megyei I. labdarúgó mérkőzés (5)Tuzsér SE - Austria Juice-Vásárosnamény SE U19 Megyei I. labdarúgó mérkőzés (4)Tuzsér SE - Austria Juice-Vásárosnamény SE U19 Megyei I. labdarúgó mérkőzés (2)Tuzsér SE - Austria Juice-Vásárosnamény SE U19 Megyei I. labdarúgó mérkőzés (3)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!