40 eve varos vasarosnameny vásárosnaményi fejlesztések

Austria Juice-Vasarosnameny SE - Ibrany se felnott labdarugo merkozes

Vásárosnamény –  Újabb fordulót bonyolítottak le a megye legjobbjai között, ahol immár hetedik alkalommal bizonyíthatott hazai közönsége előtt az Austria Juice-Vásárosnamény SE. A Kelet Takrék Megyei I. osztály 12. fordulójának rangadóján a Beregiek, a bajnokság végső esélyesének számító Ibrány csapatát látta vendégül. Az erősen tartalékos kerettel, felázott, mély talajú pályán az Ibrányiak uralták a mérkőzés egészét. A számos ziccert hibázó vendégek, így is háromszor köszöntek be a Naményiak hálójába, így a lefújást követően ilyen arányban is megérdemelten nyert az Ibrány. A mérkőzésen ismét egy, az U19-es csapat oszlopos tagja debütált a mérkőzésen, hiszen a beregi gólzsák Bartha Ferenc után, most Berec Gábor is bemutatkozott a felnőttek között.

A mérkőzés összefoglaló:

A mérkőzés legjobbja szavazás:

Ön szerint ki volt a Beregiek legjobbja Ibrány csapata ellenében?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

A mérkőzés statisztikája:

Austria Juice-Vasarosnameny SE - Ibrány SE felnott bajnoki labdarugo merkozes (1)Austria Juice-Vasarosnameny SE - Ibrány SE felnott bajnoki labdarugo merkozes (4)

A forduló eredményei:

Austria Juice-Vasarosnameny SE - Ibrány SE felnott bajnoki labdarugo merkozes (3)

A bajnokság állása:

Austria Juice-Vasarosnameny SE - Ibrány SE felnott bajnoki labdarugo merkozes

Góllövő lista:

Austria Juice-Vasarosnameny SE - Ibrány SE felnott bajnoki labdarugo merkozes (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!