Beregdaróc

Kölcse–Beregdaróc 3–2 (2–0)

Kölcse, 80 néző, v.: Ésik I.

Kölcse: Ludnanszki – Algács E., Logoida, Sztáraszta F., Penyasko, Kövesligeti L. (Dobos I.), Botos V. (Szakács T.) Zavanyi B., Sira T., Szkunzjak, Botos Á. Edző: Simon Csaba.

Beregdaróc: Béres R. – Varga T., Halász T. (Lukovics J.), Antal S., Szász K., Dub S., Veress R., Kizman G. (Veress II R.), D. Pethe K., Szlifka I., Lizák B. Edző: Baracsi Endre.

Gól: Szkunzjak 2, Penyasko, illetve Veress II R., Lizák B. Ifi: 2–0.

Sira Tamás csapatkapitány: – Ezzel a győzelemmel nagyon sok boldog születésnapot kívánunk Simon Csabának játékostársaim nevében, reméljük még sokáig fogja segíteni a kölcsei labdarúgást. A csapat őszinte részvétét fejezi ki Kövesligeti László családjának.

Baracsi Endre: – Nagyon jó meccset játszottunk a kiváló erőkből álló Kölcsével. Élvezetes, lüktető volt a játék, öröm volt nézni. A mai napon a jobbik csapat nyerte a mérkőzést, de azért jó volt látni a végén, hogy percekig remegett a szájuk széle. Gratulálok mindkét együttes játékosainak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!