40 eve varos vasarosnameny vásárosnaményi fejlesztések

nejem-a-neten-5

Fehérgyarmat – Újabb nívós hazai sztárszínészek népesítik be a fehérgyarmati Művelődési Ház színpadát, ahol a móka és a kacagás garantált. Nem csoda, hiszen a Nejem a neten című kétfelvonásos előadás megmozgatja majd a humorra éhes színházlátogatók rekeszizmait.

Egy mai kispolgár története, aki súlyos anyagi gondokkal küzd, és ezért belemegy, hogy szerepeljen egy valóság showban. Felszerelnek húsz rejtett kamerát a lakásában. Felteszik az internetre, és húsz millió ember nézi éjjel-nappal. Elhiszi, hogy egy hónap alatt megkeresheti a pénzt, amivel tartozik. De nem tudja mire vállalkozott… És elszabadul a pokol!

Szereplők: Magyar Attila, Nyertes Zsuzsa, Harsányi Gábor, Cseke Katinka/Plasztán Anett, Hoffman Richárd/Czakó Ádám, Czető Zsanett,Pászthy Viktória

Előadás ideje:

2016. november 16., 19:00–22:00

Előadás helye:
Kossuth tér 17, Fehérgyarmat 4900, Magyarország

Foglalás és bővebb információ: 44/ 510-105
nejem-a-neten-vigjatek-2-felvonasban
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!