40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny
Rendőrség

Illusztráció

Aranyosapáti – A vásárosnaményi rendőrök néhány órán belül elfogták azt a férfit és a nőt, akik egy aranyosapáti lakóházba betörtek.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 40 éves tiszaszentmártoni férfi és egy 47 éves aranyosapáti nő ellen. A gyanúsítottak 2016. augusztus 21-én egy aranyosapáti lakóházba betörtek, ahonnan ruhaneműket és porcelán étkészleteket loptak el. A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozóhatóság a további eljárást a gyanúsítottak bűnügyi őrizetbe vétele mellett folytatja.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!