Ne égess! Megyei diák sikere a Katasztrófavédelmi Központi Múzeum rajzversenyén

Advent Vásárosnaményban AdventiProgramok_Vasarosnameny2018kicsi Advent Vasarosnamenyban 2018 (1) Advent Vasarosnamenyban 2018 (2) Advent Vasarosnamenyban 2018 (3)

Ne égess! Megyei diák sikere a Katasztrófavédelmi Központi Múzeum rajzversenyénIdén is meghirdette a Ne égess! elnevezésű pályázatát a Katasztrófavédelmi Központi Múzeum, a napokban pedig már az eredményhirdetést is megtartották a fővárosban. Az idei pályamunkák témája a tűzoltóverseny volt, amelynek részeként az iskolásoknak egy átélt vagy elképzelt eseményt kellett lerajzolniuk, vagy megfogalmazniuk. Idén hozzávetőlegesen ezer pályamű érkezett, a második legjobb alkotást egy kisvárdai tanuló tudhatja magáénak. A fővárosi díjátadón nem tudott ott lenni Legény Máté, a Szent László Katolikus Gimnázium, Szakgimnázium, Általános Iskola 6. osztályos tanulója, aki az idei megmérettetésen, a felső tagozatosok között, rajz kategóriában a második helyezést érte el. Éppen ezért hétfőn, a vezetői állomány nevében Varga Béla tű. ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója adta át a kreatív tanulónak járó oklevelet és ajándékcsomagot, majd Máté anyukájának is megköszönte a tanára mellett a felkészítést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!