Napközisek focikupája Záhonyban

fejlesztesek Vasarosnameny
Napközisek focikupája Záhonyban

Képek: A résztvevő csapatok, az első képen a kupanyertes 4.b-sek (Iskolai fotók)

Záhony – Első alkalommal rendezték meg a Záhonyi Árpád Vezér Általános Iskola és AMI alsós napköziseinek labdarúgó tornáját.
Az eseménynek az intézmény 2014-ben átadott rekontán pályája nyújtott otthont. A kisdiákok osztálycsapatai nagy lelkesedéssel vetették bele magukat  a délutánonként lebonyolított versenysorozat küzdelmeibe. A rendezvényt Háda Imre napközis nevelő kezdeményezte és szervezte, aki korábban éveken át a Záhonyi Vasutas SC csapataiban rúgta a bőrt. A harmadikos és negyedikes osztályok csapatainak részvételével  rendezett hangulatos tornát végül 100 %-os teljesítménnyel a 4.b-sek gárdája nyerte meg. Minden résztvevő csapatot emléklappal jutalmaztak, míg a győztes együttes a következő tanévben rendezendő újabb tornáig a díszes vándorkupát is osztályában őrizheti.
A napjainkban jellemző honi futball láz közepette elmondható, hogy a jövő magyar focisikereinek egyik záloga éppen az alapok szélesítése, az iskolai és diákfocisták versenyzési lehetőségeinek bővítése, rendszeresítése lehet.
 Katona Dávid
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!