40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

Austria Juice-Vásárosnamény SE - Sényő Carnifex U19 bajnoki labdarúgó mérkőzés

Vásárosnamény – Nehéz mérkőzés várt a megye legjobbjai között szereplő Austria Juice-Vásárosnamény SE csapatára, akik a végső győzelemre is esélyes Sényő Carnifex csapatát látták vendégül hazai pályán. Az akkori zord időjárási körülmények miatt elhalasztott mérkőzést, most kellemes tavaszi időben került lebonyolításra. A mérkőzést a Beregiek kezdték jobban, akik két ziccerükkel is jelezték, hogy nem feltartott kézzel szeretnék lejátszani a 90 percet. A mérkőzés további részében kiegyenlített játék folyt a pályán, ahol a szervezetten és jól futbalozó hazaiak két óriási egyéni hibát követően jutatták előnyhöz a bajnokaspiránst. A második félidőben is nagy csata folyt a pályán, ahol számos kedvező helyzet került kialakításra mindkét csapat részéről. A jobb erőkből álló vendégek ezt egyszer abszolválták, így a lefújást követően három gólos siker tudatában vitték el a három pontot.

Ön szerint ki volt a mérkőzés a Naményiak legjobbja a bajnokaspiráns ellen?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...
Asutria Juice-Vasarosnameny SE - Senyo catnifex SE bajnoki labdarúgó mérkőzés (1)Asutria Juice-Vasarosnameny SE - Senyo catnifex SE bajnoki labdarúgó mérkőzés (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!