40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

vasarosnameny-nyirgyulaj bajnoki labdarugo merkozes

Vásárosnamény – Bravúros szériát tudhat maga mögött a Bereg szívének, Vásárosnaményak labdarúgó csapata a megye legjobbjai mögött. Az öt mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozatának megőrzése volt a cél, a hazai pályán megrendezésre kerülő, bajnoki címre is esélyes Nyírgyulaj KSE csapata ellen. A mérkőzést a vendégek kezdték jobban, akik eélyes méltóan végig irányításuk alatt tartották az egész mérkőzést. A nagy iramú, küzdelmes mérkőzés egészén a vendégek akarata érvényesült, akik végül megérdemelten szerezték meg a három pontot. A beregi menetelés ezáltal megszakadt, de így is megőrízte ötödik helyét, remekűl szerepel a csapat.

Szavazzon! Ön szerint ki volt Vásárosnamény legjobbja, Nyírgyulaj csapata ellen?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

Fokozott közlekedésbiztonsági és migrációs ellenőrzést tartottak Vásárosnaménynál (1)Fokozott közlekedésbiztonsági és migrációs ellenőrzést tartottak Vásárosnaménynál (3)Fokozott közlekedésbiztonsági és migrációs ellenőrzést tartottak Vásárosnaménynál (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!