Nagyméretű úttestre dőlt fát távolítottak el a vásárosnaményi tűzoltók a Beregszászi útról

A tűzoltók munkáját csodálhatták a turisták Vásárosnaményban (6)

Vásárosnaményban, a Beregszászi úton egy nagyméretű fa az úttestre dőlt, a helyi önkormányzati tűzoltók szüntették meg a forgalmi akadályt.

További események a megyéből:

Öt hektáros területen foltokban a száraz aljnövényzet gyulladt ki péntek délután Nyírtelek külterületén, Görögszálláson. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a tüzet az ott tartózkodók eloltották, a tűzoltók a területet átvizsgálták. Nyíregyházán, a Tüzér utcában az összehordott szemét égett, a város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.
Nagyméretű fenyőfa dőlt meg egy lakóház előkertjében, ami az épületet és a villanyvezetéket is veszélyeztette péntek délután Ibrányban. A város önkormányzati tűzoltói motoros láncfűrész és dugólétra segítségével szüntették meg a kialakult helyzetet.  Árokba hajtott egy személygépkocsi pénteken este a 4-es számú főúton, Újfehértó közelében. A balesetben egy ember sérült meg. Az újfehértói önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!