Nagydoboson állították meg az ukrán cigarettcsempész

© Fotó: police.hu

A járművezető megpróbálta kivonni magát a rendőri intézkedés alól, de Nagydoboson segítőjével együtt elfogták. A járművezető megállás után a gépkocsiból kiszállt és megpróbált elmenekülni, de a rendőrök még a helyszín közelében, feltételezett segítőjével együtt elfogták.

A Kölcse Határrendészeti Kirendeltség munkatársai 2016. március 17-én 21 óra 50 perckor Kölcse belterületén akartak ellenőrizni egy Audi típusú személygépkocsit. A járművezető a rendőrök megállásra felszólító jelzése ellenére nem állt meg. A rendőrök a járművet követték és a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság munkatársainak bevonásával, valamint útzár alkalmazásával Nagydobos belterületén megállították. A járművezető megállás után a gépkocsiból kiszállt és megpróbált elmenekülni, de a rendőrök még a helyszín közelében, feltételezett segítőjével együtt elfogták. A gépkocsiban nagy mennyiségű, mintegy 23.000 doboz ismeretlen eredetű, feltehetően csempészett cigaretta volt, amelynek értéke közel 24 millió forint. A rendőrök a járművezetőt egy 36 éves ukrán állampolgárságú férfit, valamint segítőjét egy 34 éves szintén ukrán állampolgárságú férfit előállították a határrendészeti kirendeltségre. A rendőrség a feltartóztatott járművet és rakományát, valamint a két előállított férfit átadta az eljárás lefolytatására hatáskörrel és illetékességgel rendelkező Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!