40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Kisvárdai Anna Bál (1)[srizonfbalbum id=283]

Kisvárda – A nagy kíváncsisággal várt I. Kisvárdai Anna Bál a város főterén a Demecseri Fúvós Zenekar pergő ritmusaira, hangulatos utcai felvonulással kezdődött, melyen a résztvevőket több százan köszöntötték a város polgárai közül, gyakran tapssal, üdvrivalgással.

A Rétközi Múzeumban Joó Géza, a Panoráma Világklub szóvivője mutatta be a szépségverseny résztvevőit, majd a főszervező Kisvárdai Jótékony Nőegylet nevében Lénárt Andrásné elnök, a bál háziasszonya köszöntötte a vendégeket.

„Az 1886. novemberében megalakult „Kisvárda és vidéke nőegylete” névre hallgató „elődünk” is sok bált rendezett. Ennek az egykori nőegyletnek a nyomdokain szeretnénk haladni, így szerveztük meg hagyományteremtő szándékkal az első Anna-bált a társasági, közösségi élet, a báli tradíciók felélénkítése, a jótékonysági adománygyűjtés szándékával.” – mondta köszöntőjében Lénárt Andrásné, aki a Nőegylet nevében megköszönte minden jelenlévőnek, hogy jó hangulatot teremtve részesei voltak az első bálnak, illetve köszönetet mondott minden szponzornak és szervezőnek, akik hozzájárultak a bál megrendezéséhez és a várt sikerhez.Kisvárda polgármestere Leleszi Tibor megnyitó beszédében átadta dr. Seszták Miklós fővédnök, nemzeti fejlesztési miniszter üdvözletét, majd méltatta a nőegylet kezdeményezését, illetve további támogatásáról és együttműködéséről biztosította őket.
A szórakoztató kulturális műsorban közreműködtek: a Délibáb Művészeti Iskola Európa-bajnok tánccsoportjai, a Debreceni Valcer Stúdió A-kategóriás versenytáncosai Matyi Máté és Szakál Evelin és Kárpátaljáról Máté János előadóművész. A hajnalig tartó zenét a Hasulyó Tibor,Ferenczi Tibor és Ferenczi Etelka trió tagjai szolgáltatták.
A bál díszvendégei és egyben a szépségverseny zsűritagjai :Leleszi Tibor Kisvárda polgármestere, egyben a zsűri elnöke, a Panoráma Világklub részéről: dr. Tanka László alapító elnök és Bokor Balázs nagykövet, továbbá Dr. Onder Istvánné címzetes igazgató, Nagy Annamária divattervező és Kovács Valéria kozmetikus voltak.

Az I. Kisvárdai  Anna-bál királynője a kisvárdai PURGEL RÉKA lett, aki a Dr. Horváth Gyula ötvösművész által erre az alkalomra készített vándor koronát, a Hollóházi Porcelán Gyár által készített egyedi gyártású vázát és 70.000 Ft értékű ajándék utalványt kapott (a Karoflex Fékbetétgyár Kft. és Dr. Dobosné Kató Lívia dívatárú kereskedő felajánlásával)

Első udvarhölgy: a kisvárdai ÚR VIKTÓRIA lett, aki a Hollóházi Porcelán Gyár által készített egyedi gyártású vázát és 50.000 Ft értékű ajándék utalványt kapott (Dr. Doborsné Kató Lívia divatárú kereskedő, Kovács Valéri kozmetikus, World Expert Tours Utazási Iroda, Kisvárdai Jótékony Nőegylet felajánlása)

Második udvarhölgy: a kisvárdai CSONTÓ ALEXANDRA lett, aki a Hollóházi Porcelán Gyár által készített egyedi gyártású vázát és 40.000 Ft értékű ajándék utalványt kapott. (Dr. Dobosné Katkó Lívia dívatárú kereskedő, Éva Divat kisáruház, Vincze Károly, Kisvárdai Jótékony Nőegylet felajánlása)

A szépségverseny közönségdíját pedig a szabolcsveresmarti CSERNYU IVETT vehette át, aki egy Afrodité szobrot (Sipos Ágnes felajánlása), a Paroráma Világklub magyarságának képes magazinjában megjelenő címlap fotó készítését (Világklub felajánlása), 60.000 Ft értékű ajándék utalványt (Leleszi Tibor, Kódex Könyvesbolt, Kantár István felajánlása) kapott.

Ezeken felül minden résztvevő ifjú hölgy emléklapot, virág csokrot és a Bábásné Lakatos Erika által erre az alkalomra készített egyedi tűzzománc medált kapott. A bál zárásaként, másnap délután a szépségkirálynő, udvarhölgyei és a közönségdíjas hintón vonultak végig Kisvárda utcáin, amit Szeregynyi György és Vass Péter biztosított számukra.

Kisvárdai Jótékony Nőegylet

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!