mandok-vasarosnameny-kelet-takarek-megye-merkozes
Vásárosnamény – A beregi alakulat soron következő mérkőzésén a mándoki sportpályára látogatott, ahol a megyei első osztály Kelet-Takarék csoportjának soron következő mérkőzését bonyolították le. A hatodik fordulóban ismét népes beregi szurkoló gyűlt össze, hogy szurkolhasson és ünnepelhesse Vásárosnamény soron következő győzelmét, mellyel a csapat a jó játék ellenére eddig adós maradt. Az ellenfél ezúttal a megyei első osztály tabellájának hátsó szekciójában lévő Mándok együttese volt. A megye elitosztályában szereplő csapatok nagy elánnal kezdték az összecsapást, ahol az első félidő első felében a hazaiak veszélyeztették inkább a vendég kaput. A mérkőzés során mindkét csapat játékosai számtalan szép megoldást és bravúros mozdulatot mutattak be, egy izgalmas és változatos mérkőzésen. Mindkét alakulat már az első félidőben eldönthette volna a találkozó kimenetelét, hiszen számtalan helyzet alakult ki már az első félidőben is. A félidő derekán aztán a helyzet-kihasználáson javítva, három tizenegyessel és két szép találattal öt gól is esett, így 2-3-as félidei állással, egy gólos naményi előnnyel vonulhattak öltőzőbe a csapatok. A második félidő egésze is izgalmas és változatos játékrészt hozott. A nagy tét, mely mind a két csapat vállát nyomta számtalan szabálytalanságba torkollott. A második játékrészben számos ziccer alakult ki, de gólra váltani egyik csapatnak sem sikerült, így a mérkőzés lefújását követően a beregi alakulat megszerezte idei második győzelmét is a bajnokságban. Bár a mérkőzésen tizenegy sárgalap és egy piroslap került kiosztára, mégis egy sportszerű, izgalmakkal teletűzdelt, fordulatos mérkőzést láthatott a publikum.
Edzői nyilatkozatok:

Dancs Attila: – Nincs új a nap alatt! Ilyen lélektelen játékkal egyik osztályban sem lehet meccset nyerni. Kinevezésem utáni első edzésen két-három embernek két hetet adtam, hogy összeszedjék magukat, egy már elment…

Tivadar András: – Az első félidőben a Mándoknak volt két meccslabdája, nekünk a másodikban négy, azt gondolom, megérdemelten nyertünk.

A mérkőzés krónikája:mandok-vasarosnamemy

Gólövő lista:

kelet-takarek-csoport-6-fordulo-1

Tabella állása:

kelet-takarek-csoport-6-fordulo-2

További eredmények:
kelet-takarek-csoport-6-fordulo-3

Minden vélemény számít!