40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Eotvos kupa vasarosnameny

Vásárosnamény – Az Eötvös-hét keretein belül, közel húsz éve kerül megrendezésre az Eötvös kupa a Bereg szívében, Vásárosnaményban.

Az általános iskolások számára kiírt, nívós városi kupa ismét Vásárosnamény új műfüves pályáján került lebonyolításra. A négy csapatos megmérettetésen a vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola mellett, a gergelyiugornyai Petőfi Sándor Tagintézmény, a vitkai Kölcsey Ferenc Tagintézmény és a nyírmadai Patay István Általános Iskola ifjú labdarúgói rúgták a bőrt. A körmérkőzésekben lebonyolított tornán, izgalmas és látványos mérkőzések kaptak helyet. A kupa sorsa idén is szoros végjátékban dőlt el, ahol végül a vitkai Kölcsey Ferenc Tagintézmény diákjai állhattak fel, a képzeletbeli dobogó legmagasabb fokára.

Eredmények:

Vásárosnaményi Eötvös – Nyírmadai Patay

4 – 3

Gergelyiugornyai Petőfi – Vitkai Kölcsey

2 -3

Nyírmadai Patay – Vitkai Kölcsey

1 – 5

Vásárosnaményi Eötvös – Gergelyiugornyai Petőfi

0 – 2

Gergelyiugornyai Petőfi – Nyírmadai Patay

3 – 0

Vitkai Kölcsey – Vásárosnaményi Eötvös

4 – 2

Végeredmény:

Kölcsey Ferenc Tagintézmény

Petőfi Sándor Tagintézmény

Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és AMI

Patay István Általános Iskola

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!