40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

Gergelyiugornyai SE - Tiszakanyár SE labdarúgó mérkőzés (34)

Gergelyiugornya – Nagy küzdelem és bravúros győzelem jellemezte a hétvégén, a Bereg szívében lebonyolított gergelyiugornyai mérkőzést, ahol a Nyírerdő csoport hetedik fordulójában Kék együttesét látták vendégül a Beregiek. A mérkőzésen már korán két gólos vezetést szerzett a vendég együttes, melyre hamar válaszolt a hazai csapat. Ezt követően a mérkőzés kiegyenlített játékként folyt a pályán, melyet számos veszélyes helyzet is fémjelzett. A második félidőben Ducsi Bence sorsdöntő találatával azonban sikerült egyenlítenie, majd erőfölényt kialakítani a hazaiaknak, mely a mérkőzés utolsó harmadában góllá is érett. Összességében két hasonló teljesítményű csapat küzdelmes mérkőzésén az ugornyaiak megérdemelten tartották otthon a három pontot.

Gergelyiugornya SE - Kék se labdarugo merkozes (1)Gergelyiugornya SE - Kék se labdarugo merkozes (3)Gergelyiugornya SE - Kék se labdarugo merkozes (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!