Sényő FC - Vásárosnamény SE bajnoki labdarúgó mérkőzés

Vásárosnamény – A tavasszal szépen menetelő beregi együttes a Kelet Takarék Megye I. osztályának 29. fordulójában a bajnoki ezüstért küzdő Sényő csapatához látogatott. A mérkőzést nagy elánnal kezdő csapatok küzdelmes, jó mérkőzésen örvendeztették a szép számmal megjelent labdarúgást kedvelő szurkolókat. A változatos mérkőzés során számos helyzet került kialakításra mindkét csapat részéről, melyből a félidő végén, egy kiállítás utáni rögzített szituációból szerezte meg a vezetést a beregi együttes. A második félidő a végjátékra tartogatott izgalmakat, ahol sikerült egyenlítenie a hazai együttesnek. A helyzetek sorra kerültek kialakításra, melynek végén a 89. percben naményi találattal sikerült elhozni a három pontot a beregieknek.


Sényő FC - Vásárosnamény SE labdarúgó mérkőzés (2)Sényő FC - Vásárosnamény SE labdarúgó mérkőzés (1)Sényő FC - Vásárosnamény SE labdarúgó mérkőzés (4)Sényő FC - Vásárosnamény SE labdarúgó mérkőzés (3)

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!