Nagy iramú, izgalmas meccsen, jó játék és bravúros győzelem Gergelyiugornyán

40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

gergelyiugornya se - hodasz bse labdarugo merkozes (1)

Vásárosnamény-Gergelyiugornya – Nagy iramú, izgalmas meccsen, jó játék mellett szerzett értékes három pontot bravúros győzelemével Vásárosnamény-Gergelyiugornya csapata a Megye II. osztály Nyírerdő csoportjának 14. fordulójában. A forduló egyik ramgadóján az ellenfél nem volt más, mint a jó erőkből álló Hodász BSE együttese. A mérkőzést nagy elánnal kezdő csapatok végig hajtós, küzselmes mérkőzést játszva számos helyzetet alakítottak ki, ahol a vendégek kétszer is vezetést szereztek, majd végül Horváth Máté találatával sikerült otthon tartaniuk az értékes három pontot.

Ön szerint ki volt a hazaiak legjobbja Hodász együttese ellen?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

gergelyiugornya se - hodasz bse labdarugo merkozes (2)gergelyiugornya se - hodasz bse labdarugo merkozes (1)gergelyiugornya se - hodasz bse labdarugo merkozes (4)gergelyiugornya se - hodasz bse labdarugo merkozes (3)

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!