40 eve varos vasarosnameny vásárosnaményi fejlesztések

 

Mozgalmas december a gergelyiugornyai Petőfi Sándor Tagintézményben (2)

Gergelyiugornya – Az év utolsó hónapja mozgalmasan telt a gergelyiugornyai Petőfi Sándor Tagintézményben. November 28-án hétfőn a pedagógusok és szülők közös mézeskalács sütésére került sor. A mézesek az iskola karácsonyfájára kerültek, valamint minden gyerek kapott belőle.

December 6-án iskolánkba is ellátogatott a Télapó. Délelőtt a Mikulásvonaton utazhattak együtt a Nagyszakállúval, délután az osztályokba érkezett meg Krampuszaival, teletömött puttonyával, amibe sok finomság rejtőzött minden tanuló számára.

December 21-én szerdán emlékeztünk meg a kis Jézus születéséről, ekkor került sor a karácsonyi ünnepség megtartására. A zeneiskolásaink, az énekkar és a felsős tanulók meghitt ünnepi légkört varázsoltak körénk.  A műsor után kézműves foglalkozáson, karácsonyi vetélkedőn vehettek részt a kicsik és a nagyok. Reméljük az idei évben is sok izgalmas programot szervezhetünk tanulóink számára.

Garamvölgyi-Kiss Bernadett

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!