Advent Vásárosnaményban AdventiProgramok_Vasarosnameny2018kicsi Advent Vasarosnamenyban 2018 (2) Advent Vasarosnamenyban 2018 (3)
mozdonnyal-koccant-egy-teherauto-nyirmihalydiban

Illusztráció

Túl későn vagy túl lassan kezdte meg az átkelést egy műszaki cikkeket szállító kisteherautó szerda délelőtt, a nyírmihálydi vasúti átjáróban, így a hátuljának ütközött egy mozdony. Nagy szerencséje volt a sofőrnek: senki nem sérült meg. A balesethez kiérkező tűzoltók végezték a műszaki mentést.
Zsurkon tűzhöz vonultak: teljes terjedelmében égett egy melléképület, majd a lángok a mellette lévő családi ház tetőszerkezetére is átterjedtek. Itt sem esett baja senkinek.
Ahogy Nyíregyházán, a Búza téren sem, ahol pedig menet közben gyulladt ki egy személygépkocsi motortere szerdán délelőtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!