Mos­tan­tól zor­dabbra for­dul az időjárás

fejlesztesek Vasarosnameny

a-tel-szepsege-a-bereg-sziveben-vasarosnamenyban-20

A kel­le­mes és napos tél csak álom volt. Mos­tan­tól zor­dabbra for­dul­nak a napok, és nem lesz kel­le­mes, ami ránk vár. Bár az előrejelzés idáig enyhe telet ígért sok-sok napsütéssel, most fordult a kocka. A meteorológusok felülbírálták az eddigi becslést. Eső, köd, eső, hó, eső, felhők. Na és egy kevés napsütés. Nagyjából ezt fogják végigkísérni a következő heteket.

Lesz még egy-két egész jó hetünk. Fagypont körül lesz a hőmérséklet, de legalább nagyrészt tiszta lesz az ég és feltöltődhetünk az év kezdetén. Ezután viszont borúsra vált az idő. Január közepétől felhő, eső és havazás érkezik. Szinte minden napra jut valami ezekből.

Fellélegezhetünk egy kicsit majd néhány napig, de utána máris folytatódik az ég szürkesége. És a meteorológusok mostani előrejelzése alapján meglepően és váratlanul gyakori lesz a hóesés.

Februárban már egészen enyhe lesz a hőmérséklet. Ez a jó hír. De sajnos más jó hírből kevés marad. A felhők, az eső ugyanis lehangolóvá teszik még ezeket a napokat. Az optimizmusra a mostani becslések alapján február vége felé lesz majd okunk. Akkor vált kellemesebb és mosolygósabb napokra az időjárás.

accuweather
accuweather
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!