fejlesztesek Vasarosnameny

Vásárosnamény SE - Tuzsér SE bajnoki labdarúgó mérkőzés

Vásárosnamény – Igazi, hatpontos, rangadó várt a Bereg legnépszerűbb csapatára, Vásárosnaményra, akik hazai pályán fogadták Tuzsér együttesét.

A Kelet Takarék megye I. osztály hatodik fordulójában minden adott volt a zsúfolásig megtelt Vásárosnaményi Sportpályán ahhoz, hogy egy látványos, gólokban gazdag mérkőzést láthasson a labdarúgást kedvelő közönség. A mérkőzést a vendégek kezdték jobban, a fejben talán még az öltözőben maradt hazaiakkal szemben, hiszen már a második percben megszerezték a vezetést. A fokozatosan javuló hazaiak fokozatosan vették át a mérkőzés irányítását, melynek eredményeképpen még a félidő előtt sikerült ledolgozniuk hátrányukat. A második félidőben a Dudás Zoltán vezette együttes, megmutatta igazi arcát, taktikus, fegyelmezett és gólrátörő játékával beindult a beregi henger, ahol egy percig sem adott esélyt arra a vendégeknek, hogy ponttal vagy pontokkal távozhassanak. A beregi szurkolósereg szép hazai találatokkal fémjelzete kiütéses győzelméhez Deskó Dávid triplája, míg a vendég védelmet, lefejelő, Nagy Dávid duplázni tudott. a mérkőzés krónikájához tartozik, hogy hosszú hónapok után csatasorba állt a Naményiak kiválósága, Lizák Bence is, aki számos helyzetet alakított ki és számos gól megszerzésében is hathatós segítséget nyújtott.

Szavazzon! Ön szerint ki volt a Namlényiak legjobbja Tuzsér csapata ellen!

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

Vásárosnamény SE - Tuzsér SE bajnoki labdarúgó mérkőzés (1)Vásárosnamény SE - Tuzsér SE bajnoki labdarúgó mérkőzés (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!