40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny
Tűzoltó 7

Illusztráció

Nagyméretű akácfa dőlt az úttestre szombat délelőtt Tiszaadony és Barabás között. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrész és kéziszerszámok segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt.

Teljes terjedelmében égett egy hat négyzetméteres, fa szerkezetű melléképület szombat délelőtt Bökönyben, a Zalka Máté utca egyik lakóházának az udvarán. A tüzet a tulajdonosnak sikerült megfékeznie. A szakolyi önkormányzati és a helyi önkéntes tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Tíz hektáros területen lángolt a nádas és a száraz aljnövényzet szombat délután Tiszarád és Nagyhalász között. A nyíregyházi hivatásos és az ibrányi önkormányzati tűzoltók több vízsugárral, puttonyfecskendők és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat.

Kékcsén, a Fő utca mögötti területen a száraz aljnövényzet oltása adott feladatot a kisvárdai hivatásos tűzoltóknak, ahol négyszáz négyzetméteren gyulladt meg a száraz fű. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!