40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny
Illustráció

Illusztráció

Vásárosnamény – Vásárosnaményban melléképület tüzéhez riasztották a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltókat. A teljes terjedelmében lángoló épületet két gyors sugárral oltották el a beavatkozók.

További események a Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. október 17-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szivárgott a földgáz Nyíregyházán, a Tünde utcán egy, a földben lévő, 200 mm átmérőjű földgázvezetékből. Az esethez a nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak, akik 100 méter sugarú körben a területet lezárták és biztosították a helyszínt. Az érintett szakaszon forgalomkorlátozás lépett érvénybe, a közelben lévő gyár épületét 52 fő hagyta el. A helyszínre riasztották a Katasztrófavédelmi Mobil Labort is, akik több ponton méréseket végeztek, azonban egészségre káros koncentrációt nem mértek. A gázszolgáltató az érintett gázvezetéken a szivárgást megszüntette és megkezdte a helyreállítást. Személyi sérülés nem történt.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!