,,Megyére szóló győzelmet arattunk!” – Dudás Zoltán edző és Filep Sándor elnök értékel

,,Megyére szóló győzelmet arattunk! - Dudás Zoltán és Filep Sándor értékel

Vásárosnamény – Megyére szóló győzelmet aratott a Vásárosnaményi Sport Egyesület megye legjobbjai között szereplő felnőtt és ifjúsági csapata – kezdte a hétvégi Nagyhalász elleni találkozó értékelőjét Filep Sándor az egyesület elnöke. Olyan szériát zártak sikeresen, ahol olyan csapatokat múltak felül, akik az elmúlt szezonban oda vissza legyőzték a beregi együttest. Ennek okán tért ki a hétvégi Balkány elleni rangadóra, ahol ugyan ez a felállás, kiemelve továbbá, hogy Balkány jó csapat, az eredményeik ellenére nehéz mérkőzésre számít, és mindenképpen elkerülendőnek tartotta a Tuzsér ellen mutatott első félidei játékot, ahol első perctől kezdve koncentrálni kell majd. Kiemelte továbbá a bravúros U19-es csapat győzelmét, akik 3-1-es mérkőzésállást fordítva meg, hozták haza az értékes három pontot.

A folyatásban a csapat vezetőedzője, Dudás Zoltán vette át a szót, aki elmondta, hogy a hétvégén sikeresen abszolvált mérkőzést követően rengeteg dicséretet kapott az együttes. Bár megjegyezte, hogy a Nagyhalász csapatán látszottak a hétközi Magyar Kupa küzdelmének nyomai. Továbbá kihangsúlyozta, hogy a játékkal nem volt megelégedve, hiszen ha jól játszunk, sokkal nagyobb győzelmet is arathatott volna együttese. Úgy gondolta, hogy elégedett lehet, de a csapat játékán mindenféleképpen javítani kell majd. A mai mérkőzésről elmondta, hogy egy nagyon jó edzői garnitúrával rendelkezik, akik mindig megfelelően készülnek fel soron következő mérkőzésükre. Hazai mérkőzésen ennek ellenére csak a győzelem a cél, minél látványosabb játékkal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!