fejlesztesek Vasarosnameny

Tűzoltóság

Kilenc esetben riasztották szerdán este a tűzoltókat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a viharos szél miatt úttestre borult fák eltávolításához.

A nyíregyházi hivatásos tűzoltók három esetben avatkoztak be. A szabolcsi megyeszékhelyen, a Tó utcában, Nyíregyháza és Nagykálló között, valamint Nyírbogdányban is forgalmi akadály megszüntetéséhez vonultak. A baktalórántházi hivatásos tűzoltóknak a 41-es számú főúton, Apagy és Levelek között, továbbá Baktalórántháza és Nyírkércs között adott feladatot a viharos szél okozta kárfelszámolás. Kisvárda és Kékcse, valamint Kisvárda és Jéke között is hasonló beavatkozás miatt kérték a tűzoltók segítségét, csak úgy, mint Tiszadada és Tiszadob, illetve Fábiánháza és Mérk között. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Lakhatatlanná vált egy száz négyzetméteres lakóház csütörtök hajnalban Tímáron,a Szabadság úton, miután a pince feletti fürdőszobája, előtere és a közte lévő válaszfal beszakadt, az épület rossz állapota miatt. Egy ember megsérült. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók és a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat vonult a műszaki mentéshez. A lakásban élő négy felnőtt és két gyermek elhelyezéséről az önkormányzat gondoskodott.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!