40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Vásárosnaményban versengtek a megye legjobb tűzoltói

Vásárosnamény, Vitka – A Bereg szívében, Vásárosnaményban került megrendezésre a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tűzoltószövetség, valamint Vásárosnamény Önkormányzata szervezésében a megyei önkormányzati-, önkéntes- és létesítményi tűzoltóverseny.

elvalaszto 2megyei önkormányzati-, önkéntes- és létesítményi tűzoltóverseny vasarosnameny (1)

A megyei szintü verseny a népes több száz főből álló csapatok bevonulásával kezdődött.
elvalaszto 2megyei önkormányzati-, önkéntes- és létesítményi tűzoltóverseny vasarosnameny (2)

Ezt követően a nemzeti imádság dallamai zengték be a vitkai sportpályát.
elvalaszto 2megyei önkormányzati-, önkéntes- és létesítményi tűzoltóverseny vasarosnameny (3)

A himnuszt követően Leskovics Zoltán tű. alezredes, megyei tűzoltósági főfelügyelő köszöntötte a megjelent közjogi méltóságokat és a versenyzőket.
elvalaszto 2megyei önkormányzati-, önkéntes- és létesítményi tűzoltóverseny vasarosnameny (4)
A megnyitón, a résztvevőket elsőként Dr. Tilki Attila, a térség országgyűlési képviselője köszöntötte.
elvalaszto 2megyei önkormányzati-, önkéntes- és létesítményi tűzoltóverseny vasarosnameny (5)
Beszédét követően a  Filep Sándor, Vásárosnamény polgármestere köszöntötte a jelenlévőket, illetve a jubileumát ünneplő Vásárosnaményi Önkéntes Tűzoltó Egyesület.
elvalaszto 2megyei önkormányzati-, önkéntes- és létesítményi tűzoltóverseny vasarosnameny (6)
A polgármesteri szavakat követően az idén, fennállásának 90. évfordulóját ünneplő Vásárosnaményi Önkéntes Tűzoltó Egyesület ünnepi pillanatai következett, ahol több városi- és megyei elismerések is gazdára talált.
elvalaszto 2megyei önkormányzati-, önkéntes- és létesítményi tűzoltóverseny vasarosnameny (7)
Az ünnepélyes megnyitót követően fél tízkor indult el a viadal, ahol összesen 48 csapat, több mint négyszáz versenyzője vágiott neki a megmérettettésnek, hogy időre bizonyítsa, kategóriájában ő a legjobb. A két pályán zajló versenyküzdelemben, stafétafutáson és kismotorfecskendő szerelésen dőlt el.
elvalaszto 2megyei önkormányzati-, önkéntes- és létesítményi tűzoltóverseny vasarosnameny (8)
A gyermek lány 1300 literes szivattyú kategóriában a tiszavasvári önkéntesek, míg a fiúknál az ibrányi önkéntesek bizonyultak a legjobbaknak, az ifjúsági kategóriában mindkét nemnél a vásárosnaményi önkéntesek taroltak, a felnőtteknél szintén Tiszavasvári a férfi és a női címben is az első helyen végzett. A 800 literes kismotorfecskendő kategóriában az ibrányi ifjúsági és a felnőtt férfi csapat hódította el a legjobb címet, míg a létesítményi tűzoltók közül az Electrolux csapata bizonyult a legjobbnak. A Rosenbauer Fox fecskendő szerelésnél a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók voltak a leggyorsabbak.

elvalaszto 2

Az eredményhirdetésen, Varga Béla tű. ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója mellett, Dombrády László nyá. tű. ezredes, a megyei tűzoltó szövetség elnöke díjazta a legjobbakat. A szervezők megköszönték a házigazda, Vásárosnamény polgármesterének, Filep Sándornak a versenyhez nyújtott együttműködést is.

Eredmények:

megyei tuzolto verseny vasarosnameny (1) megyei tuzolto verseny vasarosnameny (2) megyei tuzolto verseny vasarosnameny (3) megyei tuzolto verseny vasarosnameny (4) megyei tuzolto verseny vasarosnameny (5) megyei tuzolto verseny vasarosnameny (6) megyei tuzolto verseny vasarosnameny (7) megyei tuzolto verseny vasarosnameny (8) megyei tuzolto verseny vasarosnameny (9) megyei tuzolto verseny vasarosnameny (10)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!