fejlesztesek Vasarosnameny

Megyei tűzoltóversenyre készülnek a vásárosnaményi tűzoltók (74)

[srizonfbalbum id=136]

Vásárosnamény – Vásárosnamény Város Önkormányzati Tűzoltóságának csapatai számos elismerés és versennyel a hátuk mögött, ismét rangos megmérettetésre készülnek. A hétvégén kerül megrendezésre ugyanis a Megyei Tűzoltó Verseny Tiszavasváriban. Az önkormányzati tűzoltók mellett hat kategóriában indul a beregi alakulat. A lány és fiú gyerek és ifjúsági kategória mellett, felnőtt férfi és női csapat is képviseli a Bereg fővárosát.

A versenyre való felkészülés jegyében készültek a Vásárosnaményi Sporttelep zöld gyepén a versenyzők, ahol a 100 méteres akadályfutást a 4×100 méteres váltófutást és a kismotorfecskendő-szerelést gyakorlása jelentett kihívást a csapatoknak. A felkészítőjük Kóróczki László parancsnok és Dévai Gyuláné Adél.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!