Megyei Tehetség Díj gála: Átadták a megye tehetséges diákjainak járó elismeréseket

Megyei Tehetség Díj gála

A 4 for Dance táncával vette kezdetét a Megyei Tehetség Díj gála. Az idén hetedik alkalommal megrendezett eseményen azokat a megyebeli fiatalokat díjazták, akik több területen is kimagasló eredményeket értek el megyei, országos és nemzetközi tanulmányi, szakmai vagy művészeti versenyeken az elmúlt két esztendőben. A Pedagógiai Oktatási Központ által szervezett pályázaton mindezek mellett azokat a pedagógusokat is díjazták, akik a tehetséggondozás területén, vagy a felkészítésben végeztek kiemelkedő munkát.

Az általános iskolások közül Havasi Panna Flóra vehette át a „Kiváló Versenyző Tehetség Díjat”, középiskolai kategóriában pedig a kisvárdai Bessenyei György Gimnázium és Kollégium tanulója, Dienes Dávid kapta az elismerést.

Az ünnepélyes eseményen felkészítő tanár kategóriában Pokol Miklós, Némethné Horváth Gabriella és Vécsei Attila pedagógusok tehetséggondozói munkáját ismerték el.

Piszár Tünde

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!