Advent Vásárosnaményban AdventiProgramok_Vasarosnameny2018kicsi Advent Vásárosnaményban 2018 (2)

Babus-Kupa-Vasarosnamény

Vásárosnamény – Március 8-án, szerdán immáron 11. alkalommal rendezik meg a megyei középfokú kollégiumok csapatainak teremlabdarúgó tornáját.

A vásárosnaményi Babus Jolán Kollégium által 2007-ban életre hívott tornán rendszeresen mintegy másfél tucat intézmény képviselteti magát. A városi sportcsarnokban reggel 8 órától késő estig zajlanak a mérkőzések, előbb a csoportokon belül, majd a továbbjutók között kieséses rendszerben. Az 5+1 fős csapatok versengésének végén a dobogós együttesek tagjai vehetik át az érmeket, illetve a díszes serlegeket, okleveleket és különdíjakat. A házigazda Albirt József testnevelő tanár úr irányításával folyó, mintaszerűen rendezett, hangulatos tornákon gyakorta népes közönség buzdítja a csapatokat.

Katona Dávid

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!