sarkanyhajo roadshow gergelyiugornya

Aranyérem az orvosi világjátékról

Az évente megrendezésre kerülő orvos –egészségügyi (WORLD MEDICAL AND HEALTH GAMES) világjátékot 2016-ban Mariborban, a festői szépségű szlovén városban rendezték, amely 2012–ben Európa Kulturális Fővárosa is volt.

Az egy hétig tartó sportversenyein a világ több mint 40 ország 2000 sportolója mérte össze felkészültségét 24 sportágban. Magyarország is népes delegációval érkezett. Nyíregyházáról Dr. Ujhelyi János gyermekgyógyász főorvos sportorvos vett részt a versenyen, ahol a versenyzésen kívül a nemzetközi sportorvosi konferencián is részt vett. A kiváló rendezésnek és a jó időnek is köszönhetően az egy hétig tartó versenysorozat és a kísérő rendezvények felejthetetlen élményt jelentettek minden résztvevőnek. Különösen kedves emlékekkel távozhatott Ujhelyi dr, aki a 10 kilométeres nehéz pályájú- hegyek között vezető terepfutásban és a félmaraton távon is a kategória győztes lett „aranyérmet futott”.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!