40 eve varos vasarosnameny vásárosnaményi fejlesztések

Vásárosnamény se - baktaloranthaza vse bajnoki merkozes

Vásárosnamény – Végre megtört a beregi átok, hiszen a hétvégén hazai pályán bemutatkozó új vezetőedzőjével, Dudás Zoltánnal megszerezte első hazai győzelmét a Vásárosnamény SE. A tét igen nagy volt ezen a hétvégén, ugyanis két elvesztett bajnoki mérkőzés és egy csúfos kupakudarcot követően, hazai pályán kötelező volt a győzelem. A feladat nehézségét mutatta, hogy a jó erőkből álló és az elmúlt szezonban is férfias küzdelemben résztvevő Baktalórántháza látogatott a Kelet Takarék Megye I. osztály negyedik fordulójában a Vásárosnaményi Sporttelepre. A mérkőzést a hazai csapat kezdte jobban, hiszen a középkezdést követően már az első percben megszerezte az áhított vezetést a beregi alakulat. Ezt követően több , ígéretes szép támadás is követte azt, de betalálniuk nem sikerült. Az első félidőt végig koordináló hazaiak, a hosszabítás utolsó percében egy szépségdíjas pontrúgásból egyenlítettek, így vonulva az öltözőbe. A második félidőben kemény, férfias, ám sportszerű csata folyt a pályán, melynek elején Balogh Gyula hosszú beadását követően Illés Péter bólintott a vendégek hálójába. A továbbiakban kiegyenlített játék folyt a pályán, ahol az eddigi mérkőzésekhez képest kíváló játékvezetői ténykedés segítette a remek mérkőzést, így a lefújást követően megérdemelten tartotta otthon a három pontot a hazai brigád.

Szavazzon! Ön szerint ki volt a Namlényiak legjobbja Baktalórántháza csapata ellen!

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

Vásárosnamény SE - Baktalórántháza VSE bajnoki labdarúgó mérkőzés (2)Vásárosnamény SE - Baktalórántháza VSE bajnoki labdarúgó mérkőzés (1)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!