40 eve varos vasarosnameny vásárosnaményi fejlesztések

Austria Juice-Vasarosnameny SE - Balkanyi SE bajnoki labdarugo merkozés

Vásárosnamény – A 2018/19-es szezon őszi szezonjának utolsó mérkőzését bonyolították a Kelet Takarék Megyei I. osztály 15. fordulójában. A nem épp fényes szezont futó beregi alakulat, a Balkány SE csapatához látogatott vendégjátékra. A mérkőzést a vendégek kezdték jobban, akik már az első félidő derekán két, szépségdíjas találattal köszöntek be  balkányi riválisuk kapujába. A folytatásban kiegyenlített játék folyt a pályán, ahol számos helyzet került kidolgozásra, melyből a hazaiak szépíteni is tudtak a félidő vége előtt. A folytatásban a hazaiak mindent megtettek az egyenlítésért, melyet sikeresen is abszolváltak, hiszen a második játékrész elején sikerült ledolgozni hátrányukat. A mérkőzést végül Danku József, utolsó percben szerzett találata döntötte el, mellyel végül megtört a beregi átok, így a nyolcadik helyen zárta a szezont a felnőtt alakulat.

Balkány SE - Vásárosnameny SE bajnoki labdarugo merkozes (5)Balkány SE - Vásárosnameny SE bajnoki labdarugo merkozes (4)Balkány SE - Vásárosnameny SE bajnoki labdarugo merkozes (3)Balkány SE - Vásárosnameny SE bajnoki labdarugo merkozes (1)Balkány SE - Vásárosnameny SE bajnoki labdarugo merkozes (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!