40 eve varos vasarosnameny vásárosnaményi fejlesztések

beregsurány határ

Informatikai probléma miatt szünetelt 2015. november 25-én a beléptetés Magyarország területére ukrán viszonylatban a barabási, lónyai, tiszabecsi, beregsurányi és a záhonyi, román viszonylatban a vállaji határátkelőhelyeken. A szakemberek elhárították a hibát, a forgalom 13 óra 30 perckor megindult. Az érintett határátkelőhelyeken az átléptetés ki- és belépő irányba egyaránt zavartalan és folyamatos.

Előzmények:

Informatikai probléma miatt szünetel a beléptetés Magyarország területére ukrán viszonylatban a barabási, lónyai, tiszabecsi, beregsurányi és a záhonyi, román viszonylatban a vállaji határátkelőhelyeken.
A hatóságok jelenleg csak az EU tagországok állampolgárait tudják kiléptetni. A belépő irányú személyforgalomban emiatt a beregsurányi és a záhonyi határátkelőhelyeken több órás várakozás alakult ki.
A szakemberek jelenleg is nagy erőkkel dolgoznak a probléma elhárításán. A hatóság az utazók megértését és türelmét kéri!
– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!