40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny
Meghalt a nyíregyházi mentőautó-baleset egyik sérültje

© MTI Fotó: Balázs Attila

Nyíregyháza – Meghalt a kórházban az egyik sérültje a kedd délutáni, Nyíregyházán történt tömeges balesetnek, amelyben megkülönböztetett jelzéssel haladó mentőautó és három személygépkocsi ütközött – közölte az Országos Mentőszolgálat észak-alföldi régiójának orvosigazgatója az MTI-vel.Pápai György elmondta, hogy a mentőautónak először ütköző gépkocsi vezetőjét a baleset helyszínén újra kellett éleszteni, majd a nyíregyházi Jósa András Kórházba vitték, ahol azonnal a műtőbe került, de az orvosok erőfeszítései ellenére életét vesztette.

Az orvosigazgató arról is tájékoztatott, hogy a kórházba vitt másik öt ember közül az egyiknek az állapota súlyos, ő koponyatörést szenvedett. Ketten könnyebben sérültek meg, egyikük a karambolozó mentőautó dolgozója. Két embernél pedig a vizsgálatok nem állapítottak meg sérülést.
Dóka Imre, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a baleset részleteiről az MTI-nek elmondta: a nyíregyházi nagykörút László utcai részén a megkülönböztetett jelzéssel haladó mentőautó elé egy személygépkocsi hajtott ki az egyik mellékútról. Az ütközéskor a mentő ráborult a másik járműre, majd két másik személygépkocsi csapódott beléjük.

A nyíregyházi tűzoltók emelték le a mentőt és szabadították ki a gépkocsiba szorult sofőrt és utasát. Rajtuk kívül a kórházba vitték ellátásra a mentőautó három tagú személyzetét, valamint a karambolozó kocsiknak csapadó két autó egyik megsérült utasát.

– MTI –

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!