40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny
Meggyilkolták a 75 éves fehérgyarmati nőt

Police.hu

Fehérgyarmat – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Bűnügyi Osztálya 2015. augusztus 5-én emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogta, gyanúsítottként kihallgatta és bűnügyi őrizetbe vette K. Zsolt 37 éves fehérgyarmati lakost. A férfi megalapozottan gyanúsítható annak a 75 éves asszonynak a megölésével, akit fehérgyarmati otthonában 2015. május 20-án holtan találtak.

A rendőrség kezdeményezésére az illetékes ügyészség indítványára a Nyíregyházi Járásbíróság 2015. augusztus 8-án elrendelte és a nyomozás tartama alatt mindvégig fenntartotta a gyanúsított előzetes letartóztatását.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Bűnügyi Osztálya a nyomozást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.


Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!