Megállíthatatlan Naményi ifisták – Kiütéses győzelmükkel már a dobogón a beregi alakulat

40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Vásárosnamény se - dombrad se u19 bajnoki labdarugo merkozes

Vásárosnamény – Megállíthatatlanul tör előre a Bereg szívének, Vásárosnaménynak U19-es ifjúsági labdarúgó csapata, akik a felnőtt csapattal közösen kezdték a Tiszántúli Takarék Megye I. osztályának tavaszi küzdelmeit. A nyitó, azaz a 16. fordulóban az ellenfél az őszi szezon során, az akkor még teljesen kicserélődött beregi csapat ellen győzni tudó Dombrád ifjúsági csapata volt. A mérkőzés egészét a hazaiak taktikus és fegyelmezett játéka okán, végig kontroll alatt tartották, ahol az ellenfél egy-egy nagy védelmi hibát követően kétszer is szépíteni tudott, de a kiütéses győzelem így megérdemelt volt. Az Udvarhelyi Zoltán által irányított beregi legénység így felléphetett a képzeletbeli dobogó harmadik fokára. Gratulálunk fiúk a szép teljesítményhez!

Vásárosnamény se - dombrad se u19 bajnoki labdarugo merkozes (5)Vásárosnamény se - dombrad se u19 bajnoki labdarugo merkozes (4)Vásárosnamény se - dombrad se u19 bajnoki labdarugo merkozes (3)Vásárosnamény se - dombrad se u19 bajnoki labdarugo merkozes (2)Vásárosnamény se - dombrad se u19 bajnoki labdarugo merkozes (1)

Ön szerint ki volt a Beregiek legjobbja a Dombrád elleni mérkőzésen?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!