40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

fogaszati_roadshow

Mátészalka – A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fogászati szűrőbusza az OTP Bank Fogászati Roadshow keretében – a korábbi évekhez hasonlóan – idén is több vidéki városban (Szeged, Kecskemét, Gyula, Jászberény, Szentes, Pécs, Hencida, Szentpéterszeg, Mátészalka, Szentgotthárd, Telki, Fót), a fővárosban és Erdélyben biztosítanak ingyenes fogászati szűrést, kezelést és szaktanácsadást gyermekek részére március 24-től az év végéig.

A programot idén is támogatja a Colgate-Palmolive Magyarország, akik a gyerekeknek fogkefét és fogkrémeket ajándékoznak, segítve ezzel a helyes fogápolási szokások kialakítását. Az 5-6 éves gyerekeknek 41 százaléka rendelkezik ép fogazattal, 12 éves korra a gyermekeknek átlagosan 3-4 foga beteg; az általános iskolások kb. 80 százalékánál elégtelen a szájhigiénia, gyakori az ínygyulladás, a fogkő, a másodlagos szuvasodás a már tömött fogakon.

nepszava.hu

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!