fejlesztesek Vasarosnameny

adventi-adomanygyujtes-vasarosnamenyban

Vásárosnamény – Vásárosnamény Város Önkormányzata az „Advent Vásárosnaményban” programsorozat keretében adománygyűjtést szervez rászoruló emberek megsegítésére.
Vásárosnaményban nehéz anyagi körülmények között élő családoknak gyűjtünk tartós élelmiszer csomagokat, mert azt látjuk, hogy sok ember szívesen segítene rászoruló embertársain, csak nem mindig találják a megfelelő csatornát hozzájuk.
Az adományok gyűjtését november 28. és december 18. között szervezzük. A csomagokba tartós élelmiszert (tészta, konzerv, olaj, cukor, só, liszt, stb.), tisztító- és tisztálkodási szereket, játékokat és könyveket várunk.
Adománygyűjtő pontok:
– Csatlakozó partnereink: OTP Bank Vásárosnamény, K&H Vásárosnamény, Frontalit Kft., Berwin Ruhagyár Zrt., Stella Patika Bt., Kiss B. Ker. Kft. Élelmiszer- Italáruház, Swiss Krono Kft., Közigazgatási Hatósági Szolgálat, Eötvös József Általános Iskola, Petőfi Sándor Tagintézmény, Kölcsey Ferenc Tagintézmény, II. Rákóczi Ferenc Gimnázium, Lónyay Menyhért Középiskola, Hétszínvirág Óvoda, Szociális Bolt piac, Polgármesteri Hivatal, Balázs Sped Kft. Sarki Vegyesbolt Vitka,
– Tourinform Vásárosnamény (Vásárosnamény, Szabadság tér 9.)
Nyitva tartás: H-P 8:00-16:30
– Az adventi vásárban pénteken 13:00-16:00 között, szombaton 9:00-13:00 között az önkormányzati sátorban.
Az Önkormányzat szakemberei az egyházi vezetőkkel, a Vöröskereszttel és az adományozással foglalkozó civil szervezetekkel közösen kutatják fel az igazi rászorulókat, így megvan a remény arra, hogy széles körű városi összefogással minden rászorulón segíteni tudjunk.
„Ez a Karácsony üzenete: nyitott szívvel, lélekkel meghallani, megérezni, majd megcselekedni akár magunkért, vagy a velünk élőkért, de lehet, hogy a szomszédért, vagy a parkban ülő, könnyeit már rég nem érző emberért.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!