fejlesztesek Vasarosnameny
masfel-millios-csempeszcigarettat-talaltak-bejarati-ajtokba-rejtve

© Fotók: NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei másfél millió forint értékű adózatlan cigarettát találtak bejárati ajtókba rejtve Záhonynál. Az ügyben orgazdaság miatt indult eljárás. A pénzügyőrök a záhonyi határátkelőn egy kisbusz csomagterében bukkantak a két bejárati ajtóra, amelyeket tüzetesen megvizsgáltak. Gyanújukat az keltette fel, hogy mindkét ajtó a szokásosnál vastagabbnak tűnt. A speciálisan, csempészetre kialakított ajtókba több mint 1500 doboz magyar adójegy nélküli cigarettát rejtettek el.

A jármű vezetője elmondta, hogy nem tudott az ajtókba rejtett dohányáruról, szívességből szállította volna azokat Milánóba.

A pénzügyőrök a több mint 1500 doboz adózatlan dohányterméket lefoglalták, kiszabtak mintegy 3 millió forint vámigazgatási bírságot, valamint a sofőr ellen orgazdaság elkövetése miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatósága

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!