40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Március 15-i Városi Ünnepség Fehérgyarmaton (4)

[srizonfbalbum id=14]

Fehérgyarmat – Ünnepelni és emlékezni jöttünk össze, ahogyan ezt tették apáink, nagyapáink. Amikor feltűzzük a kokárdát, akkor ezt mindig büszkeséggel tesszük. Nem magunkra vagyunk büszkék, hanem magyarságunkra, hazaszeretetünkre és azokra az őseinkre, akik szembe mertek szállni az elnyomó rendszerrel.

Egységesen és meghatározó erővel csak egy nemzet léphet fel. Nemzetté pedig a közös haza szeretetével csak akkor válunk, ha mindannyian szeretjük az országunkat, benne a saját településünket.

Ha erősen él bennünk egy szebb jövő reménye, és képesek vagyunk együtt, egymásra támaszkodva megvalósítani azt, akkor méltók lehetünk, méltók leszünk 1848 örökségéhez.

„A hazaszeretet ott kezdődik, amikor egymást szeretik azok, akik egy hazában élnek. De ezt olyan nehezen értik meg az emberek.” (Wass Albert)

Fehérgyarmat Város Önkormányzata

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!