Beregdaróc

Illusztráció

Beregdaróc–Tiszakóród 1–6 (1–1)

Beregdaróc, 120 néző, v.: Ésik I.

Beregdaróc: Béres R. – Varga T., Halász T., Lukovics J. (Ábrán Cs.), Kizman G., Szlifja I., Veress I R. (Kiss R.), D. Pethe K., Lizák B., Veress II R. Edző: Baracsi Endre. Tiszakóród:Mudri A. – Ballai Z., Lelt J., Farkas Z., Majoros Sz., Sankó J. (Sipos J.), Hedermann G., Horváth G., Algács M. (Paulik Z.), Nagy J., Veszprémi Zs. Edző: Gyulai Zsolt. Gól: Lizák B., illetve Horváth G. 4, Lelt J., Császár P. (11-esből). Ifi: 3–2.

Baracsi Endre: – Rendeztünk egy majálist Beregdarócnak, aztán utána rögtön még egyet Tiszakóródnak is. Nagyon szégyellem magam az eredmény miatt, de szerencsére a játékosaim megmondták a meccs után, hogy úgyis én vagyok a hibás, és lényegében igazuk is van…

Gyulai Zsolt: – Az őszi odavágón kapott öt gólért sikerült visszavágnunk. Nagyon olajozottan működött a gépezetünk, és az akarás is látszott a fiúkon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!